Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Activity of passion fruit (Passiflora edulis) and guava (Psidium guajava) pulps on Lactobacillus acidophilus in refrigerated mousses BJM
Buriti,Flávia C. A.; Komatsu,Tiemy R.; Saad,Susana M.I..
Five pilot-scale mousse-making trials were produced and supplemented with Lactobacillus acidophilus La-5 probiotic culture: M1 with passion fruit concentrated juice (PJ); M2 with PJ and prebiotic fibre inulin; M3 with frozen passion fruit pulp (PP); M4 with frozen guava pulp (GP); M5 with GP and lactic acid. The products were stored refrigerated (4ºC) and M2 and M5 were also stored frozen (-18ºC). Viability of L. acidophilus decreased up to 4.7 log cfu.g-1 in the 21st day for refrigerated mousses containing passion fruit (M1, M2 and M3), whereas the probiotic population remained above 6 log cfu.g-1 in the mousses containing guava (M4 and M5). Inhibition due to acidity was discharged. The addition of fruits to probiotic products should be carefully planned...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Lactobacillus acidophilus; Passiflora edulis; Psidium guajava; Mousse; Refrigeration; Freezing.
Ano: 2007 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822007000200025
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Expédition antarctique française (1903-1905) commandée par le Dr Jean Charcot. Diatomacées, mousses, algues ArchiMer
Petit, M; Cardot, J; Hariot, J.
Les Dialomacées de l'Expédition du Dr Charcot forment un ensemble fort intéressant dans lequel on rencontre beaucoup d'espèces rares et peu connues et une grande quantité d'espèces nouvelles. Les récoltes ont été faites: 1 sur la banquise, sur les galets et sur les glaçons, dans le voisinage du lieu de l'hivernage ; 2 dans les sondages à 20 et 25 mètres de profondeur (...) ; 3 sur les Algues floridées et brunes des Iles Booth-Wandel et Wiencke ; 4 sur les Algues des nids de Cormorans. [OCR NON CONTRÔLE]
Tipo: Text Palavras-chave: Algue; Mousse; Botanique; Diatomacée; Antarctique; Expédition; Campagne; Histoire.
Ano: 1908 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/1908/publication-6960.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Mousse de umbu. Infoteca-e
CAVALCANTI, N. de B.; RESENDE, G. M. de; BRITO, L. T. de L.; ANJOS, J. B. dos.
O Fruto do umbuzeiro; A mousse; Obtenção dos frutos; Cozimento dos frutos; Processamento; Informações nutricionais.
Tipo: Recomendação Técnica (INFOTECA-E) Palavras-chave: Umbuzeiro; Mousse; Processing of umbu.; Fruit; Umbu; Processamento.
Ano: 2007 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/153599
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional